top of page

Кръщенета

Сърцата ни се изпълват с радост и благодарност, докато се събираме на това специално място, за да отбележим най-чудния и важен момент в живота на едно малко същество - кръщенето. Във величествената обстановка на светата църква, окована с мир и светлина, днес събираме семейството и приятелите, за да приветстваме това ново същество, което се присъединява към нашата общност.

Този ден е не само отбелязване на рождението на един живот, но и вярване в обещанието на ново начало, възможност за съживление и надежда за бъдеще, което се свързва с вярата и любовта към Господа. Водени от светлината на божествената вяра, ние, родителите, кръщениците и свидетелите, стоим заедно, за да дадем обещание и ангажимент да се грижим за този малък ангел, да го ръководим с добро и да го насърчаваме в неговия духовен път.

В този свещен момент, детето се представя пред Бога, за да бъде благословено и обгърнато с Неговата милост и любов. Водата на кръщението облагородява, измива и дава нов живот, символизирайки преобразяване и очистване от греховете. Това е денят, в който малкото същество стъпва в света, придружено от молитвите на тези, които го обичат и го подкрепят.

Нека светлината на кръщението освети пътя на този млад дух и да го води към щастие, благополучие и духовно съвършенство. Нека той бъде обгърнат с любов и грижа, дарени от родителите, бабите и дядовците, и всички тук присъстващи, които му желаят само най-доброто.

Този ден е светлинен празник на надеждата и вярата, който ще се запази в спомените на нас всички. Нека кръщението бъде началото на един божествен път, който ще носи слънчеви усмивки и благословения през целия живот на кръщеника.

Ние от Kodzhaveizovstudio считаме,че този празник е твърде личен за да качваме в портфолиото цялото събитие.Но поемаме ангажименти за такъв тип събития.

shutterstock_77161930.jpg

Заснеман в ресторанта

  • Пълно репортажно заснемане
  • Снимки с гости
  • Снимки на украса
  • Онлайн Галерия
shutterstock_77161930.jpg

Църква

  • Пълно репортажно заснемане 
  • Снимки на детайли
  • онлайн галерия
bottom of page