top of page
Kodzhaveizov.jpg
Честит 8-ми Март а4
13х18
Март 2 10х15
10х15
2024-02-22_103318010
Март 13х18 2

Тематичните фотосесии в детската градина предлагат вълнуващ начин за запаметяване на специални моменти от детството на децата. 

От приказни герои до природни сцени, тези сесии въвеждат децата в магическия свят, който се отразява във всяка снимка.

Всяка тема предоставя възможност за креативност и изразяване на индивидуалността на всеки детайл.

С тематични костюми, декорации и игри, фотосесиите се превръщат във вълнуващо приключение за децата и създават възможности за създаване на незабравими спомени.

 

Какво предлагаме:

 

1.Преди сесията е препоръчително да се проведе среща с фотографа.Това е с цел да се обеснят желанията и предпочитания на клиентите спрямо фотосесията.Така фотографът ще бъде улеснен в работата си и това ще му даде възможност да се концетрира върху снимките.

2.Да се обсъдят предложенията на фотографа относно часа на снимките,предпочитанията на клиента за крайния продукт(разпечатките)и цялостната организация на самите фотосесии.

3.Ще се изработят различни видеове шаблони, за да може клиентът да направи избор на желания от него размер и да заяви желаният брой разпечатки.

4.Може да предложим от наличните фонове в студиото или да приложим, чрез софтуер дигатални фонове по избрана снимка от клиентите.За всеки празник и повод ще бъдат изработени рамки, които ще се предложат на клиента за одобрение преди фотосесията.

5.Разполагаме с висококачествени принт машини, които предлагат голямо разнообразие от размери .Във офертата сме подготвили само малка част от размерите, които предлагаме.Ако ви интересуват други размери и рамкиране,моля свържете се с нас по телефона.

6.При интерес от страна на клиента,на всеки ще бъде доставена оферта в печатен вариант, придружена със снимки, с цел да се уверят в качеството на печат.

bottom of page