top of page

Портретна Фотосесия

Нашият фотостудио предлага услугата "Бизнес портрети" с ориентир към подчертаване на професионализма и уникалността на вашата бизнес личност. Нашата екип от опитни фотографи ще ви насочи и ръководи през целия процес, за да осигури, че получавате именно този вид портрети, който отразява вашата индивидуалност и стил.

Включените в услугата предимства в нашето фотостудио включват:

 1. Професионална Фотосесия: Нашият опитен фотограф ще използва светлината, ангажимента и техническите си умения, за да заснеме най-доброто от вас.

 2. Стилизация и Ретуш: След сесията, ще предоставим стилизация и ретуш на изображенията, за да се гарантира, че всеки детайл изглежда перфектно.

 3. Разнообразие от Пози и Фонове: Предлагаме голям избор от пози и фонове, които да съответстват на вашия стил и бранд.

 4. Изображения с Висока Разделителна Способност: Ще получите изображения с висока резолюция, подходящи за различни цели - от профилни снимки до печатни материали.

 5. Бърза Доставка: Ние ценим вашето време и се стремим да предоставим готовите изображения в срок, съобразен с вашите нужди.

Бизнес портретите са ключов инструмент за професионалната визия и онлайн присъствие. Нека ни помогнете да ви представим в най-добрата светлина. Свържете се с нас днес, за да научите повече и да резервирате вашата фотосесия!

shutterstock_77161930.jpg

Стандарт

 • Професионално осветление
 • Ретуш на снимкита
 • избор от 6 фона​
 • Планиране
 • Избор на снимки 
 • Онлайн Галерия
bottom of page